1) از قبل لپه و برنج رو بخیسانید. تا در حین کار معطل نشوید. سپس پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن پیاز آن را در ماهیتانه ای به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم.
2) اجازه دهید تا رنگش طلایی شود، بعد از آن گوشت را اضافه می کنیم و با شعله ملایم می گذاریم تا تفت بخورد. همزمان هم لپه و برنج را به صورت جداگانه می پزیم.
3) توصیه می کنیم که برنج را دون بردارید و البته اجازه هم ندهید تا لپه له شود. در این هنگام سبزی را که از قبل خرد کرده ایم را به گوشت که در حال تفت است اضافه می کنیم. کمی و هم فلفل و نمک اضافه می کنیم و سپس بهم میزنیم.
4) کف قابلمه ای که میخواهیم دلمه را در آن بپزیم هم چند عدد برگ مو بگذارید تا دلمه ها نسوزد و حرارت مستقیم به آن ها نرسد.
5) برای پیچیدن دلمه از دو روش رولی و بقچه ای می توان استفاده کرد که بنا بر سلیقه هر شخص انتخاب می شود. کافیست کمی از مواد دلمه را با قاشق در وسط برگ مو قرار دهید و با سلیقه خودتان آن را بپیچید و به سمت مخالف درون قابلمه قرار دهید. بهتر است که چیدن دلمه ها را از طرفین به مرکز قابلمه انجام دهید.
نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی